Problematika ohodnocovania akcií pre potreby "squeeze out" - Harumová, Anna, 1955-
Ponuka na prevzatie - verejný návrh na odkúpenie akcií cieľovej spoločnosti od akcionárov tejto spoločnosti. Právo výkupu alebo "squeeze out". Primeranosť protiplnenia určená znaleckým posudkom. Legislatívne metódy stanovenia hodnoty podniku. Možnosti použitia metód stanovenia hodnoty podniku na účely "squeeze out".