Povinné nemocenské poistenie a povinné dôchodkové poistenie samostatne zárobkovo činných osôb od 1. júla 2008 - Ruppová, Nataša
Definícia samostatne zárobkovo činnej osoby podľa legislatívy SR. Vznik povinného nemocenského a povinného dôchodkového poistenia samostatne zárobkovo činných osôb. Zánik povinného nemocenského a povinného dôchodkového poistenia SZČO. Povinnosti SZČO súvisiace so vznikom uvedených poistení. Odvodová povinnosť. Praktické príklady.