Zamestnávanie mladistvých - Oslanská, Soňa
Mladiství ako osobitná kategória zamestnancov, na ktorých sa vzťahuje zvýšená právna ochrana garantovaná zákonom č. 311/2001 Z.z. v znení neskorších predpisov. Uzatvorenie pracovnej zmluvy. Zákaz práce nadčas a práce v noci. Zoznam prác a pracovísk, ktoré sú mladistvým zakázané. Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Praktické príklady.