Stála prevádzkareň v kontexte s obmedzenou daňovou povinnosťou z pohľadu vzorovej zmluvy OECD - Mandáková, Silvia
Posúdenie cezhraničných transakcií z pohľadu medzinárodnej zmluvy. Definícia stálej prevádzkarne. Postup pri posudzovaní činnosti daňovníkov s obmedzenou daňovou povinnosťou na území Slovenska a riešenie otázky, či im vzniká stála prevádzkareň na území Slovenska. Ilustračný príklad.