Úprava súm životného minima od 1. júla 2008 - Macková, Zuzana
Dňa 1. júla 2008 nadobudlo účinnosť opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 225/2008 Z.z. o úprave súm životného minima podľa par. 5 odst. 6 zákona č. 601/2003 Z.z. o životnom minime a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Ilustračný príklad.