<The> concept of Psychic distance - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Psychická (kultúrna) vzdialenosť - pojem často používaný v literatúre o medzinárodnom podnikaní. História pojmu. Definícia psychickej vzdialenosti, meranie psychickej vzdialenosti, aplikácia psychickej vzdialenosti - prehľad literatúry.