Porovnateľnosť informácií v účtovnej závierke - Šlosárová, Anna
Teoretický výklad chápania zásady porovnateľnosti. Porovnateľnosť ako kvalitatívna charakteristika informácií z účtovnej závierky. Návrhy na riešenie problémov v právnej úprave SR. Postup aplikovania zásady porovnateľnosti v jednoduchých príkladoch.