Rozvoj vidieckeho priestoru a jeho diferenciácia - Tvrdoň, Jozef
Charakteristika a rozvoj vidieka. Vymedzenie vidieckeho priestoru. Úroveň obcí. Rozvoj vidieckeho priestoru. Stratégie pre rozvoj vidieckych regiónov a obcí. Stratégie endogénneho rozvoja pre vidiecke regióny.