Príprava na zostavovanie účtovnej závierky k 31. decembra 2008 pri vstupe SR do eurozóny - Šlosárová, Anna
Základné informácie súvisiace so zostavením účtovnej závierky podnikateľskej účtovnej závierky podnikateľskej účtovnej jednotky k 31. decembru 2008.