Rozvoj verejnej infraštruktúry a jej priestorové súvislosti - Tvrdoň, Jozef
Charakteristika verejnej infraštruktúry a jej vplyv na rozvoj územia, sídelnej štruktúry a regionálneho rozvoja. Sociálna, technická a dopravná infraštruktúra. Analýza stavu verejnej infraštruktúry. Koncepcie sídelného rozvoja a verejná infraštruktúra. Dostupnosť ako faktor regionálneho rozvoja.