K psychologii rozhodování - Mařádek, Vladimír
Psychológia základných spôsobov rozhodovania a ich dôsledky pre riadených pracovníkov. Spoliehanie sa na osud. Odkladanie rozhodnutia. Poslušnosť. Intuitívne rozhodovanie. Impulzívne rozhodovanie. Mučivé rozhodovanie. Plánovité rozhodovanie.