Účtovanie miezd, odvodov a sociálneho fondu - Šulovská, Miriama, 1980-
Mzdové náklady a ďalšie náklady spojené so zamestnancami ako významná položka nákladov účtovnej jednotky. Pojem mzda z účtovného hľadiska. Účtovanie mzdových nákladov. Praktické príklady.