Zahraničný obchod ako zdroj ekonomického rastu v rokoch 2008-2015 - Kvetan, Vladimír
Analýza vývoja zahraničného obchodu od vzniku SR, počas procesu transformácie ekonomiky až po súčasnosť. Zmena zahraničnoobchodných partnerov pri dovoze a vývoze. Modelovanie vzťahov v zahraničnom obchode. Detailný popis bloku zahraničného obchodu v modeli SR BIER_ECM_07q4. Popis východísk prognózy vývoja ekonomiky SR.