Dopravná infraštruktúra - Gnap, Jozef
Analýza výkonov dopravy a dopravnej infraštruktúry v SR a EÚ. Dopravná sieť SR. Cestná a železničná infraštruktúra. Letecká a vodná doprava. Analýza vývoja infraštruktúry a jej neuralgických bodov. Analýza dosahov infraštruktúry na ekonomiku, kvalitu života a životné prostredie. Analýza inštitucionálneho rámca, finančných nástrojov a technických predpokladov rozvoja dopravy.