Vplyv zavedenia eura na bankový sektor - Benčík, Michal
Predpoklady štruktúrnych a cyklických vplyvov na ziskovosť bankového sektora (1994-2003). Efekt otvorenosti ekonomiky. Panelové odhady vplyvu zavedenia eura na bankový sektor vybraných krajín (1986-2006). Efekty zavedenia eura v krajinách eurozóny. Možné efekty eura na ziskovosť slovenského bankového sektora.