Metóda, ktorej trúfalosť vyráža dych - Rowbotham, Michael
Bankový úver - tvorba peňazí vo forme dlhu - predstavuje v súčasnosti základ všetkých ekonomík na celom svete. Podiel bánk na celkovej peňažnej zásobe krajiny sa v posledných rokoch výrazne zvýšil. Vyrábanie peňazí z ničoho. Základ nestability bankového systému. Spotrebiteľ znáša stále väčšie finančné zaťaženie. Pokračovanie.