Ponaučenia zo súčasnej finančnej krízy - Tözsér, Tomáš
Finančná deregulácia a podnetové schémy na moderných finančných trhoch. Riziko a investiční manažéri. Faktory súčasnej hypotekárnej krízy. Makroekonomické a mikroekonomické opatrenia. Efektívne opatrenia.