Hnací motor: motivátory - Pribišová, Saša
Motivátory na udržanie zamestnacov vo firme. Plat a benefity - najsilnejší vonkajší motivátor v SR. Využívanie motivátorov - atraktívne pracovné prostredie, možnosti odborného a osobného rastu. Skúsenosti manažérov s využívaním motivátorov.