Syntetické riešenia pre financovanie v cudzích menách - Baláž, Peter
Niektoré syntetické riešenia pre financovanie v cudzej mene. Syntetická stratégia. Slovenská legislatíva. História. Dôležité zmluvné ustanovenia. Definícia výmenného kurzu. Príklad definície výmenného kurzu.