Meníme menu, nie cenu - Hinková-Dibarborová, Andrea
Začiatkom augusta 2007 začalo postupne dochádzať k zvyšovaniu cien základných komodít, ako sú múka, olej, hydina , ryža, mlieko a mliečne výrobky. Vývoj nákupných cien základných komodít bol začiatkom roku 2008 postupne tlmený.