Cestovné náhrady po novom - Tichý, Miroslav
Poskytovanie cestovných náhrad zamestnancom. Podmienky poskytovania stravného. Výška stravného od 24. mája 2008. Náhrady pri používaní cestných motorových vozidiel pri pracovných cestách.