Úspěšná vyjednávání o regionálních režimech: Spoločný trh EHS a Mercosur - Karlas, Jan
Pohľad na vznik regionálnych režimov. Analýza vyjednávaní, ktoré predchádzajú zrodu uvedených režimov. Teória medzivládneho vyjednávania. Záujmy štátu. Vyjednávanie o spoločnom trhu EHS. Vyjadnávanie o Mercosure. Úspešnosť vyjednávania o regionálnych režimoch.