Tyrania hypoték alebo národ dlžníkov - Rowbotham, Michael
Hypotéky, hypotéky na dom (bývanie). Hypotéky a ich súčasný stav vo Veľkej Británii. Trvalé zhoršovanie kúpnej sily vo finančnom systéme postavenom na zadlženosti. Hypotéky, realita, ich dôsledky. Pokračovanie.