Vnútropodnikové smernice podniku - Tichý, Miroslav
Smernice podniku sú vydávané za účelom určiť jednotnú a záväznú štruktúru základných pravidiel rôzneho charakteru podľa potrieb podniku. Pracovný poriadok, pracovná disciplína, pracovný čas, dovolenka na zotavenie. Prekážky v práci. Bezpeečnosť a ochrana pri práci, stravovanie, vzdelávanie zamestnancov, mzdový poriadok, prémiový poriadok.