Operace OSN na udržení míru v Africe po skončení studené války - předpoklady úspěchu - Urbanovská, Jana
Operácie OSN na udržanie mieru a ich úspech. Prípadové štúdie operácií OSN v Afrike. Analýza predpokladov úspechu operácií OSN v Afrike