Národný inovačný systém - Vokoun, Jaroslav
Inovácie a technologický rozvoj. Efektívnosť národného inovačného systému. Aktéri transferu poznatkov v inovačnom systéme. Význam medzifiremnej spolupráce, ktorá je predpokladom efektívneho transferu, v rámci ktorej dochádza k rozvoju sociálneho kapitálu ako dôležitej zložky proinovačného prostredia. Úlohy podporného inovačného systému.