Doplnkové dôchodkové sporenie - nepovinný III. pilier - Slaninková, Katarína
Doplnkové dôchodkové sporenie - cieľ sporenia v III. pilieri. Pre koho je vhodné. Dávky, ktoré sa vyplácajú z III. piliera - doplnkový starobný dôchodok, doplnkový výsluhový dôchodok, jednorazové vyrovnanie, odstupné.