Investičná stránka hospodárskeho rastu v slovenskom hospodárstve - Okáli, Ivan
Investičná stránka hospodárskeho rastu v slovenskej ekonomike a vo vyspelých európskych krajinách. Perspektíva rastúceho významu akumulácie ľudského kapitálu pre vyššie fázy hospodárskeho rozvoja Slovenska. Tvorba kapitálu a štruktúra investícií v slovenskom hospodárstve. Odvetvová štruktúra investícií.