Přeměňte zákaznická data na zisk - Petríková, Hana
Využitie systému Customer intelligence na získanie cenných informácií o zákazníkovi. Jednotný pohľad na zákazníka. Analytický prístup k informáciám. Využitie dát vo svoj prospech. Prečo nestačí štandardne pracujúci CRM.