Priame zahraničné investície ako faktor hospodárskeho rastu - Šestáková, Monika
Determinanty a hlavné typy stratégie zahraničných investorov v SR. Motivácia zahraničných investorov a kritériá alokácie aktivít. Hodnotenie pracovnej sily zahraničnými investormi. Využívanie domácich subdodávateľov zahraničnými investormi. Skúsenosti zo spolupráce so slovenskými univerzitami a výskumnými inštitúciami. Vnímanie podnikateľského prostredia na Slovensku zahraničnými investormi. Investície na zelenej lúke vs. fúzie a akvizície – porovnanie, možný vplyv na ekonomiku Slovenska. Možný prínos PZI k financovaniu hospodárskeho rastu Slovenska.