Komparácia štruktúry SR s vyspelými ekonomikami - Gabrielová, Herta
Vývoj štruktúry slovenskej ekonomiky na národohospodárskej úrovni. Spracovateľský priemysel a jeho vplyv konkurencieschopnosť a efektívnosť zahraničného obchodu SR. Vývoj štruktúry v sektore služieb.