Ľudský faktor ako tvorca firemných hodnôt - Poniščiaková, Oľga
Globalizačný vývojový trend. Pojem znalostný kapitá. Ľudský kapitál, štruktúrny kapitál, zákaznícky kapitál. Manažéri dnešnej doby už neriadia činnosti, či procesy, ktorým dominuje exaktnosť, v mnohých prípadoch sa musia spoliehať na intuíciu. Celková orientácia výuky, progresívne formy vzdelávania, e-learning. Najznámejšie LMS (Learning Management System) systémy.