Trendy a východiská stratégie služieb v SR - Michalová, Valéria
Rast významu služieb. Nízkoproduktívne a vysokoproduktívne služby. Rozvoj služieb v spojení s globalizáciou. Vývojové črty a trendy služieb. Hybné sily služieb. Inovácie služieb.