Motivácia zamestnancov v súlade s európskymi štandardmi - Bartl, Jaroslav
Motivujúca organizácia - organizácia na úrovni doby, firma 21. storočia. Bez pravidelného vykonávania interného personálneho auditu v organizácii, a to najmenej raz za rok, nie je možné budovať motivačnú organizáciu dlhodobo podnikateľsky prosperujúcu. Model motivačnej organizácie. Cieľ inovovaného personálneho motivačného modelu.