Financovanie verejného sektora - Cádrová, Katarína
Stratégia a právna úprava energetickej bezpečnosti . Znižovanie energetickej náročnosti. Daň z energie. Trh zemného plynu. Predpoklad spotreby zemného plynu v SR s cieľovým rokom 2008 s výhľadom do roku 2030. Svetové zásoby plynu. Výber environmentálnych daní v EÚ, v % z HDP.