Děti na síti - Heřman, Jiří
Štatistické údaje o používaní internetových stránok deťmi vo veku od 12 do 18 rokov v Českej republike. Internet bez hraníc. Najčastejšie navštevované stránky. Možnosť využitia internetovej horúcej linky, ktorá bojuje predovšetkým proti šíreniu detskej pornografie. Kontrola zo strany rodičov a školy.