Harmonizácia účtovníctva verejnej správy s krajinami Európskej únie - Mičieta, Peter
IPSAS - Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor. Nová metodika účtovania a vykazovania vo verejnom sektore prináša efektívnejšie riadenie verejných financií. Základné zmeny harmonizácie účtovníctva verejnej správy s krajinami Európskej únie.