O lokálnej Agende 21 ako nástroji na zabezpečenie trvalej ekologickej udržateľnosti regiónov Slovenskej republiky - Randík, Aladár
Lokálna Agenda 21 predstavuje praktický nástroj pre trvalo udržateľný rozvoj. Metodika. Ciele. Miestne samosprávy obcí pri tvorbe a realizácii lokálnej Agendy 21. Predpoklady pre splnenie cieľov lokálnej Agendy 21. Zložky lokálnej Agendy 21. Prehľad indikátorov biodiverzity odporúčaných pre aplikáciu na lokálnej úrovni. Súhrn a závery.