Multifunkčné poľnohospodárstvo a bariéry jeho rozvoja - Hudák, Jozef
Stratégia rozvoja multifunkčného poľnohospodárstva a vidieka v EÚ a na Slovensku. Dva rozhodujúce trendy v multifunkčnom poľnohospodárstve krajín EÚ. Vývoj výsledku hospodárenia v Nitrianskom kraji a SR za obdobie rokov 2004-2006. Celkový objem podpory podľa krajov Slovenska v roku 2005 a 2006.