Vývoj medzinárodného práva ako súčasti medzinárodného prostredia SR - Šebesta, Štefan
Medzinárodné prostredie Slovenskej republiky, širší spoločenský kontext a východiská poznania. Miesto medzinárodného práva (verejného) v medzinárodnom prostredí Slovenskej republiky. Vývoj medzinárodného práva v časovom horizonte do roku 2030, hlavné zložky a predvídateľné zmeny ich podoby i špecifickej váhy. Stratégia na obdobie rokov 2007 – 2015.