Regionálne prístupy k rozvoju mliekarenského priemyslu na Slovensku - Šimunek, Ján
Analýza regionálnych prístupov k rozvoju mliekarenského priemyslu na Slovensku, zhodnotenie zmien v mliekarenskej základni. Návrh opatrení na dosiahnutie potravinovej bezpečnosti SR. Vybrané ekonomické ukazovatele mliekarenského priemyslu SR.