Rozvoj kooperačných vzťahov vo vybranom regióne - Becík, Stanislav
Analýza ekonomicko-kooperačných vzťahov v okrese Nové Zámky a v mikroregióne, t.j. v Združení Dvory nad Žitavou. Pri riešení sú uplatnené základné matematicko-štatistické metódy, indexová metóda a poznatková analytická metóda. Ekonomická efektívnosť agropodnikania bola analyzovaná pomocou hlavných ekonomických ukazovateľov. Hodnotenie kooperačných vzťahov bolo akceptované za obdobie rokov 2004-2006.