Riešenie nerovnovážnych stavov v ekonomickom a sociálnom prostredí - Petruf, Martin
Identifikácia nerovnovážnych stavov v ekonomickom a sociálnom prostredí a analýza možností ich riešenia, hlavne z logistického hľadiska. Cindynika a securitológia. Krízové situácie vytvárané prírodnými a hospodárskymi vplyvmi. Integrovaná logistická podpora, logistická pripravenosť.