Hodnotenie úverovej spôsobilosti dlžníka - Melicheríková, Zuzana
Úverová analýza ako najdôležitejšia súčasť úverovej politiky podniku. Úverový limit. Metóda stanovenia úverového limitu. Uplatňovanie ratingového systému bankami. Stanovenie kvalitného ratingu. Multikriteriálne metódy hodnotenia na analýzu finančnej situácie dlžníkov. Viackriteriálna diskriminačná analýza. RiskCalc.Hodnotenie nefinančných aspektov podnikania - kvalitatívny rating.