Zavedie aj Severná Amerika novú menu? - Chovancová, Božena
História projektu Severoamerická dohoda o voľnom obchode ( North American Free Trade Agreement - NAFTA). Hlavné ciele NAFTA. Diskusie o zavedení novej meny - Amero. .