[Mezinárodní finance] - Jankovská, Anežka
Recenzia na publikáciu mezinárodní finance. Kniha je 3. rozšírené a doplnené vydanie. Prepracované a doplnené sú časti týkajúce sa transakčnej, ekonomickej a účtovnej devízovej expozície, priamych a portfóliových investícií, systémov devízových kurzov a medzinárodných finančných a menových inštitúcií.