Vplyv dane z príjmov na investičnú hodnotu hmotnej investície - Marušin, Ján
Výnosové oceňovanie hodnoty hmotnej investície je v mnohých investičných podmienkach ovplyvňované zdaňovaním očakávaných budúcich príjmov. Kvantifikácia očakávaných príjmov z investície. Vplyv dane na investičnú hodnotu.