Historické korene Trianonu, maďarský revizionizmus a slovensko-maďarské vzťahy po roku 1989 - Hronský, Marián
Historické korene Trianonu a súčasnosť. Maďarská politika revízie Trianonu. Slovensko – maďarské vzťahy po roku 1989. Stratégia do roku 2013 a vízia do roku 2030.