Akcie a eventy spoločenské podujatia - Kašuba, Vladimír
Malé spoločenské podujatia. Veľké spoločenské podujatia. Kokteil, raut, banket, recepcia. Štátna návšteva v hoteli. Pozvánky - druhy pozvánok, vzory pozvánok, kedy poslať pozvánku.