Globálny vývoj hotelového biznisu - Mištík, Richard
Vážna recesia v hotelierskom odvetví po teroristickom útoku v roku 2001. Rast výnosov v najmenšom segmente - v luxusných hoteloch od roku 2003 do 2007. Dizajn ako súčasť luxusu. V štýle vedie Starwood Hotels and Resorts. Globálni lídri - ICHG a Marriot. Súkromie luxusom. Zelená je v móde.